Administració de patrimoni immobiliari

Gestionar patrimonis immobiliaris requereix un mètode efectiu. Per això, a Arnal aportem tota la nostra experiència en el sector per maximitzar la rendibilitat dels teus actius, establint objectius clars i mantenint sempre un control rigorós.

Lloguer de tot tipus d’immobles i parcel·les.
Arnal aporta als propietaris d’immobles tota la confiança d’un equip de professionals per trobar la millor manera de procedir en relació al seu habitatge o propietat.


Assessorament i gestió de patrimonis immobiliaris.
Tenim en compte tots els aspectes possibles per optimitzar el rendiment dels teus immobles i poder oferir un servei solvent i professional.


Control i gestió de la morositat.
Actuem com a intermediaris, fem un seguiment de la situació i la gestionem de la manera més empàtica possible. Davant d’un cas de demanda, tenim el nostre departament jurídic per donar una solució tan aviat com sigui possible.

Gestió, seguiment i actualització de les rendes.
Un cop seleccionada la persona idònia per llogar-li la propietat, ens encarreguem de gestionar el cobrament dels rebuts de lloguer.


Valoracions patrimonials.
Si els nostres clients necessiten una taxació del valor d’un immoble, nosaltres ens n’encarreguem perquè puguin prendre decisions encertades.