En compliment de la Llei 34/2002, de data 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, ARNAL informa als seus usuaris de la utilització de galetes pròpies i de tercers, persistents per millorar el servei prestat.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega a l’ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten que una pàgina web pugui, entre altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre les habituds de navegació d’un usuari o el seu equip per, en funció del tipus de navegació, oferir un millor servei mitjançant la pàgina web. 

Qui gestiona les galetes de la pàgina web?

Les galetes les gestiona una entitat que tracta les dades obtingudes per mitjà de les galetes (Galetes de tercers).

Quin tipus de galetes fa servir aquesta pàgina web i quines finalitats tenen?

Permetre a l’usuari la navegació per la pàgina web i l’ús de les diferents opcions o serveis que ofereix l’esmentada pàgina web. Per exemple: Controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a zones d’accés restringit, recordar els elements que conformen una comanda… (Galetes tècniques). 

Durant quant de temps estan actives les galetes?

Es recullen i emmagatzemen dades al terminal a les quals s’hi pot accedir durant el període que el responsable de les galetes vulgui. Aquest període pot ser de minuts o d’anys (Galetes persistents).

Permetre, bloquejar o eliminar les galetes

Pots permetre, bloquejar o eliminar les galetes que hi ha instal·lades al teu equip des de la configuració de les opcions del navegador que facis servir.

Si tens qualsevol pregunta sobre la nostra política de galetes, escriu-nos a info@arnal.es.